Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan "15 Temmuz Şehitlerine Gençlerden Ecdada Mektup" yarışmasına Türkiye’de ilk mektubu yazan Bursalı genç Zeynep Koç'a Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ tarafından gönderilen tebrik belgesi ve hediye kitap teslim edildi.

15 Temmuz Şehitleri için İlk Mektubu Yazan Zeynep KOÇ'a Bakanımızdan Teşekkür Belgesi...

13-17 yaş kategorisinde Türkiye’de ilk mektubu yazarak bakanlığa ulaştıran Bursalı Zeynep KOÇ'a 15 Temmuz Şehitlerimize kalemiyle, yüreğiyle duygularıyla Türkiye'deki ilk mektubu yazıp örnek bir davranış sergilemesinden dolayı Sayın Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ'ın hassasiyeti ve başarısından dolayı gönderdiği tebrik belgesi ve hediye kitap il müdürü Süleyman Şahin tarafından kendisine teslim edildi.

Zeynep Koç ise Gençlik ve Spor Bakanımızın tebriğini ve hediyesini almaktan dolayı duyduğu büyük memnuniyetini dile getirerek;  “Demokrasiye, milli iradeye karşı yapılan bu hain darbe girişimine karşı hissettiklerimi mektup olarak yazıp gönderdim. İlk gönderen kişi olmam da beni memnun etti.  Bizlere bu imkânı tanıyan Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay KILIÇ'a ve Gençlik Merkezi’ne teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.