BURSA'DA OKULLARIN TATİLE GİRMESİYLE BİRLİKTE YAZ SPOR OKULLARI HEYACANI BAŞLIYOR. Bursa’da okulların tatile girmesiyle birlikte yine Yaz Spor Okulları heyecanı başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve geçen yıl 32 branşta on binlerce çocuğa ulaşılan Yaz Spor Okullarının bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Okulların kapanmasının ardından başlayacak yaz tatiliyle birlikte İl Müdürlüğü öncülüğünde açılacak ücretsiz kurslarla, Bursa’nın dört bir yanındaki on binlerce çocuk yine sporun güzellikleriyle buluşacak.

ONLARCA BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK
Son yıllarda giderek artan bir ilgiyle karşılanan kurslar bu yıl 19 Haziran 2023 tarihinden itibaren başlayacak. Çocukların yanı sıra velilerin de büyük bir heyecanla beklediği kurslar atletizm, voleybol, basketbol, karate, oryantring, satranç, futsal, eskrim, yelken, masa tenisi, halter, taekwondo, tenis, judo, bocce, güreş, yüzme, badminton, hentbol, boks, cimnastik, okçuluk, buz pateni, dağcılık ve kano başta  olmak üzere toplam 40 branşta ücretsiz olarak verilecek. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesisleri ve antrenman salonlarının yanı sıra kentin dört bir yanında bulunan  okul spor salonu ve tesiste, yüzlerce antrenör eşliğinde verilecek olan eğitimler sayesinde çocuklar yaz boyunca spor yapma imkanına kavuşacak. 

KURSLAR 08 EYLÜL 2023 TARİHİNDE SON BULACAK
Bursa’da her yıl rekor katılımlarla gerçekleştirilen kurslar bu yıl 3 ayrı dönem halinde açılacak. Kayıtların devam ettiği kurslarla ilgili müracaatlar ise İlçe Spor Müdürlükleri tarafından alınacaktır. Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu (Tlf: 0224 272 1211), Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu (Tlf: 0224 241 2530), Mahmut Atalay Cimnastik Salonu (Tlf: 0224 234 7711) ve tüm İlçe Müdürlüklerine yapılacak.

NASIL KAYIT YAPTIRILACAK?
5-18 yaş aralığındaki çocuklar için açılan ücretsiz kurslara kayıt yaptırabilmek için, nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra İlçe Müdürlükleri tarafından verilen kayıt formunu eksiksiz doldurup kayıt merkezlerinden birine başvurmak yeterli. Kayıt formu İlçe Müdürlüğümüze ait tüm tesislerden temin edilebilir.

BAŞVURU FORMU

- İLÇE MÜDÜRLÜKLERDEKİ YAZ SPOR OKULU PROGRAMLARI - 

BÜYÜKORHAN GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

GEMLİK GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

GÜRSU GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

HARMANCIK GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

İNEGÖL GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

İZNİZ GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

KARACABEY GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

KELES GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

KESTEL GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

MUDANYA GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

MUSTAFAKEMALPAŞA GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

NİLÜFER GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

ORHANELİ GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

ORHANGAZİ GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

OSMANGAZİ GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

YENİŞEHİR GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI

YILDIRIM GSB YAZ SPOR OKULLARI PROGRAMI