“KAMU SPOR OYUNLARI” BAŞVURULARI BURSA’ DA BAŞLIYOR
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında düzenlenecek “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesinin Bursa etabı başvuruları 18 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 81 il de eş zamanlı olarak düzenleyeceği “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesinin Bursa etabı başvuruları 18 Eylül 2023 Pazartesi günü başlıyor.

Projeye katılmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlar için son başvuru tarihi 25 Eylül 2023 Pazar günü olup, başvurular E-Devlet Kapısı - Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirilecek.
Basketbol, masa tenisi ve voleybol branşlarında düzenlenecek olan “Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları” projesinin il seçmeleri ise 26 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün belirlediği spor salonlarında yapılacak.
Kamu Spor Oyunları projesinde yer almak isteyen katılımcılar talimat, başvuru formu gibi evraklara da Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi (bursa.gsb.gov.tr) adresinde duyurular bölümünden ulaşabilecekler ve E-Devlet Kapısı üzerinden başvuru yapan katılımcılar “Takım Başvuru Formu'nu Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

 

Takım Başvuru Formu

 

Program Uygulama ve Talimatı

 

Ulusal Spor Projeleri Modülü Kullanım Kılavuzu