Bursa’da büyük bir heyecanla beklenen kayak sezonu öncesinde Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri ve Kulüp başkanlığı eşliğinde toplantı yapıldı.

Türkiye’nin en öneli kış spor merkezlerinden biri olan Bursa’da heyecanla beklenen kayak sezonuna yönelik hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Her yıl Ulusal ve uluslar arası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Uludağ’da 2017 - 2018  sezonunda düzenlenen müsabakalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili BUSKİ Tenis Kortları Sosyal Tesiste değerlendirme toplantısı yapıldı.  Türkiye Kayak Federasyon Başkanı Erol Yarar ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Federasyon Genel Sekreteri Doç. Dr. Necip Fazıl Kishalı, Genel Sekreter Yardımcısı Cem İldir, İlker Demirciçeşmesi, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Pehlivan ve İlhan Satık, Federasyon İl temsilcisi Güven Karadağ, Orman Spor Kulübü Kulüp Başkanı Fikret Buğday ve Antrenör Metin Buğday, Nivalis Spor Kulübü kayak antrenörü Mehmet Morsünbül, Çevre ve Şehircilik Kulübü Başkan Yardımcısı M. Zeki Karabulak, Devlet Su İşleri Nilüfer Spor Kulübü kayak şube kaptanı Fevzi Yardımcı, Bursa Kayak Kulübü Başkanı İlhan Öztürk, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Koordinatör Caner Altun, Bursa Anadolu Spor Kulübü Başkan’ı Çağlar Yeni’nin katıldığı toplantıda düzenlenecek organizasyonlar, altyapı çalışmaları, organizasyonlar ve çalışmaların güvenli bir şekilde yapılması gereken tedbirler ve yatırımlarla ilgili fikir alışverişi yapıldı. Ayrıca Kayak federasyonunun bu yıl Bursa'ya vereceği organizasyon, malzeme ve teknik ekipman desteğinin arttırılması için planlamalar değerlendirildi.
VALİ KÜÇÜK VE BAŞKAN AKTAŞ’LA ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ
Kulüplerle sezon öncesi değerlendirme toplantısında bir araya gelen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Federasyon Genel Sekreteri Necip Fazıl Kishalı, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Pehlivan ve İlhan Satık ayrıca, Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkan’ı Alinur Aktaş’la kayak branşında sürdürülen altyapı çalışmaları, düzenlenen organizasyonlar ve Bursa’nın kayak branşında lokomotif illerden biri olması için iş birliği içerisinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunan Federasyon Başkanı Yarar, İl Müdürü Şahin ve beraberindekiler Alinur Aktaş’a yeni görevinde başarılar diledi.