Bursa, 24 Kasım 2017 tarihinde TOFAŞ Spor Salonunda yapılacak olan Türkiye-Letonya Dünya Basketbol Şampiyonası eleme müsabakası heyecanına ev sahipliği yapacak. Bursa’nın büyük maça hazır olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin tüm Bursalı sporseverleri maça davet etti.

Ulusal ve uluslararası organizasyonların önemli merkezlerinden biri haline gelen Bursa’da, Türkiye-Letonya Dünya Basketbol Şampiyonası eleme müsabakası heyecanı yaşanacak. 2019 yılında Çin’de yapılacak FIBA Dünya Kupası Şampiyonası kapsamında, 24 Kasım 2017 tarihinde Türkiye A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Letonya milli takımı arasında oynanacak eleme müsabakası hazırlıkları sürüyor.

Heyecanın yaşanacağı eleme maçı TOFAŞ Spor Salonunda gerçekleştirilecek. A Milli Erkek Takımımızın Letonya ile 24 Kasım Cuma günü saat 19:00’da karşı karşıya geleceği maçla ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, “Son beş yılda bir çok vizyon projeyi Bursa’ya kazandırdık. Hem Bursa’ya kazandırılan tesisler hem de organizasyon başarımız nedeniyle Federasyonların tercih ettiği kent haline geldik. Kazandırılan tesisler, yürütülen çalışmalar ve düzenlenen onlarca organizasyonla Bursa artık bir spor kentine dönüştü. Vizyon tesislerimizden biri olan TOFAŞ Spor Salonu olmasaydı bu dev organizasyonları Bursa’ya getiremezdik. Bu organizasyonun Bursa’ya verilmesini sağlayan Basketbol Federasyon Başkanı Sayın Hidayet Türkoğlu’na teşekkür ediyorum. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonumuz büyük maça hazır. Tribünleri doldurarak Milli Takıma en güzel desteği Bursa olarak vereceğiz. Saat 19:00’da başlayacak maça tüm Bursalı sporseverleri bekliyoruz” dedi.