16-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu 1. Mudanya Belediyesi Biathle Ferdi Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Bursa’da, Şampiyonaya katılacak olan 392 sporcu madalya mücadelesi verecek.

 Federasyonlarla yakın çalışma ve işbirliğini sürdüren Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çabalarıyla son yıllarda birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Bursa’da, hafta sonu Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu 1. Mudanya Belediyesi Biathle Ferdi Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşanacak. Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Mudanya Belediyesi işbirliğiyle 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek olan Şampiyonada 34 kulüpten 392 sporcu madalya mücadelesi verecek. 9 Yaş altı, 11 Yaş altı, 13 Yaş altı, 15 Yaş altı, 17 Yaş altı, 19 Yaş altı, Gençler, Büyükler, Masters 40+, Masters 50+, Masters 60+, Masters 70+ kategorilerinde düzenlenecek olan Şampiyona 2 gün boyunca Mudanya-Güzelyalı’da heyecanlı yarışlara sahne olacak.

SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI İZNİK'TE YAPILACAK

Modern Pentatlon Şampiyonasına ev sahipliği yapacak olan Bursa’da ayrıca, Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın dördüncü ayak yarışı da yapılacak. Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan Şampiyona

İznik ilçesinde bulunan Elbeyli Er Meydanı’nda 16-17 Eylül 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Elbeyli Er Meydanı’nda toplu start alacak endurocular zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Yarışlar, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Gençler (EG), Enduro Veteran (EV), Trial (ET) ve Enduro Kadınlar (EK) sınıflarında yapılacak. Şampiyonanın dördüncü ayağı 16 Eylül Cumartesi günü serbest antrenman ve sıralama yarışları ile başlayacak. Elbeyli Er Meydanı’nda 17 Eylül Pazar günü final yarışında sporcular ekstrem parkurda hem engel hem de rakipleriyle mücadele edecek. Yarışın magazin startı 16 Eylül Cumartesi günü İznik 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda saat 13:00'da verilecek.