Son yıllarda hayata geçirilen vizyon tesis yatırımlarıyla milli takımların üssü haline Bursa, Yıldız Güreş milli takımının kampına ev sahipliği yapıyor 

Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katılacak olan Yıldız Güreş milli takımının çalışmaları Osmangazi Çok Amaçlı Spor Salonunda tüm hızıyla sürüyor. Türkiye şampiyonasında 10 siklette ilk dört derecede yer alan 40 sporcudan oluşan milli takım, Teknik Direktör Halil Yılmaz eşliğinde yoğun antrenmanlarla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Bursa’da tesis ve imkânların sporcular için çok güzel olduğunu ve başarılı bir kamp dönemi geçirdiğini ifade eden Teknik Direktör Yılmaz, “Avrupa ve Dünya şampiyonalarında bayrağımızı göndere çektirebilecek yetenekli sporcularımız var. Şampiyonalardan emeklerimizin karşılığını alarak döneceğimizi ümit ediyorum. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere Güreş Federasyonumuza, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve burada bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

BURSALI İŞLETMECİLERDEN ŞAMPİYONLARA MORAL ZİYARETİ.

Bursa’da farklı sektörlerde yer alan işletmecilerden Mustafa Kemal Gürmen, Çalı güreş ağası Hakan Sönmez, Nuri Üskül, İlker Kaya, Şükrü Kaya Bursa Güreş İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Latif Hatipoğlu, Osmangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fedai Din yıldız güreşçilere başarı dilemek için Milli Takımın kampını ziyaret ederek sporculara ve teknik ekibe baklava ikram etti.

Ayrıca Bursalı işletmeciler 48 kg’da Türkiye Şampiyonu olarak milli takıma seçilen Güreş İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Burak Yalçın’a da Türkiye şampiyonasında göstermiş olduğu üstün başarısından dolayı altın ile ödüllendirilerek, kendisine başarılar diledi.