Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 81 ilde başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi Bursa’da, tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen proje kapsamında sömestr tatili boyunca havuzların kapılarını gençlere açarak yüzlerce öğrenciye yüzme eğitimi verilmesi hedefleniyor.

 Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle 81 ilde başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi Bursa’da devam ediyor. Çocukların sömestr tatilini iyi değerlendirmesi ve ders stresini üzerinden atması için Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında sömestr tatili boyunca ücretsiz yüzme eğitimleri verilecek. Atıcılar Olimpik Yüzme Havuzunda 25 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında 8 gün boyunca sürecek olan ücretsiz yüzme eğitimlerine 2013, 2014 ve 2015 doğumlu çocuklar katılabilecek.

 “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında ücretsiz yüzme eğitimlere katılmak isteyen gençler velileri tarafından online formu doldurmaları yeterli olacak.

 ONLİNE FORM: https://forms.gle/Coo5BLgaZEGSaioSA