Bursa ilimizde  EYS kapsamında ek ders ücreti karşılığında Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde Spor ve Gençlik alanlarında açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacaktır. 

Video Anlatımı için TIKLAYINIZ

EYS NEDİR?

Eğitim Yönetim Sistemi, ek ders ücreti karşılığında Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerinin antrenör ve eğitmen ihtiyacını karşılamak için kurulmuş bir sistemdir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

EYS kapsamında antrenör ve eğitmen olarak iki farklı pozisyonda alımlar olacaktır.

Antrenörlük için;

BESYO mezunu olmak veya

Antrenörlük yapmak istediğiniz branşta en az 2. Kademe (ilgili engelli branşında alınan 1.Kademe antrenörlük belgesi yeterlidir)  antrenörlük belgesine sahip olmak veya

Transkriptde başvuruda bulunulacak branş ile ilgili 1 dönem ders almış olma şartını belgeleyen spor bilimleri mezunları başvuru yapabilir.

Eğitmenlik için ise;

Verilecek kursun bölümünden mezun olmak veya ilgili kurslarda usta öğreticilik belgesine sahip olan kişiler başvuru yapabilir.

 

BAŞVURU SÜRECİ

Başvurular 1-17 Şubat 2023 tarihleri arasında olacaktır. Başvuru yapacak kişinin ikamet ettiği ildeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Birimine şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru sonuçları ise başvurular tamamlandıktan hemen sonra açıklanacaktır. EYS kapsamında çalışma süresi maksimum 11 aydır.

 

Başvuru Tarihleri:  1-17 Şubat 2023

 

Spor İlan Metni için TIKLAYINIZ

Spor Eğitim İçerik Listesi için TIKLAYINIZ

Gençlik ve Yurt İlan Metni için TIKLAYINIZ

Eğitim Görevlisi ve Nitelikleri için TIKLAYINIZ