Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 26 branşta on binlerce çocuğa ulaşan GSB Spor Okullarının, bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Okulların kapanmasının ardından başlayacak yaz tatiliyle birlikte, İl Müdürlüğü öncülüğünde açılacak ücretsiz kurslar, Bursa’nın dört bir yanındaki on binlerce çocuğu yine sporun güzellikleriyle buluşturacak.

ONLARCA BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK

Son yıllarda giderek artan bir ilgiyle karşılanan GSB Spor Okulları kursları, 27 Haziran 2022 tarihinden itibaren üç dönem halinde yapılacaktır. Çocukların yanı sıra velilerin de büyük bir heyecanla beklediği kurslar; Atletizm, Voleybol, Basketbol, Karate, Oryantring, Satranç, Futsal, Eskrim, Yelken, Masa Tenisi, Halter, Taekwondo, İzcilik, Tenis, Judo, Bocce, Güreş, Yüzme (eğitmen ücretli), Badminton, Hentbol, Boks, Cimnastik, Okçuluk, Buz Pateni, Dağcılık ve Kano olmak üzere toplam 26 branşta ücretsiz olarak verilecektir. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinin yanı sıra, kentin dört bir yanında bulunan okul spor tesislerinde, çocuklar yaz boyunca yüzlerce antrenörün nezaretinde spor yapma imkânına kavuşacaktır.

KURSLAR 2 EYLÜL 2022 TARİHİNDE SON BULACAK

Bursa’da her yıl rekor katılımlarla gerçekleştirilen kurslar; 27 Haziran - 22 Temmuz tarihleri arasında birinci dönem, 25 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında ikinci dönem ve 15 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında üç dönem halinde eğitimler verilecek.

 NASIL KAYIT YAPTIRILACAK?

5-18 yaş aralığındaki çocuklar için açılan ücretsiz kurslara kayıt yaptırabilmek için, tüm Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerinde oluşturulan kayıt merkezlerinde nüfus cüzdanı fotokopisi, bir adet vesikalık fotoğraf ve GSB Spor Okulları Kayıt Formları doldurmak yeterli olacaktır.

 

Merkez ilçelerde açılacak GSB Spor Okulları aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Diğer tüm ilçelerde açılacak kurslar için ilçe müdürlüklerinde kayıt merkezlerinden bilgi alabilirsiniz.

 

Osmangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü GSB Spor Okulları Programı için TIKLAYIN

Nilüfer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü GSB Spor Okulları Programı için TIKLAYIN

Yıldırım Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü GSB Spor Okulları Programı için TIKLAYIN

 

İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYNIZ.