Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görev devir teslim töreni yapıldı. 2019 yılından itibaren Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini yürüten Salih Başparmak, görevi Rahmi Aksoy’a devretti.

1997 yılında memuriyete öğretmen olarak başlayan Aksoy, 2012 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığına Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı olarak atandı. Uzun yıllar bu görevi yürüten Aksoy 2019 yılında ise, Gençlik ve Spor Bakanlığı Rehberlik ve Denetim Başkanlığında Başmüfettişlik görevine getirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun tensipleriyle Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne görevlendirildi.

 Düzenlenen devir teslim töreninde yaptığı konuşmada Aksoy, Osmanlının ilk payitahtı olan evliyalar şehri Bursa’da görev almanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Bursa’da bugüne kadar gençlik ve spor alanında önemli çalışmalar yapıldığını belirten Aksoy, gençlere en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı. Başparmak’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çiçek taktim etti.

 Bursa’ya çeşitli görevlerle uzun yıllar hizmet ettiğini ifade eden Başparmak ise, Aksoy’un Gençlik ve Spor Bakanlığında hem gençlere yönelik hem de sporun gelişmesi anlamında hayata geçirilen projelerde büyük emekleri olduğunu dile getirdi. Bursa’ya da önemli çalışmalar yapacağına inandığını söyledi. Aksoy’a görevinde başarılar dileyerek personelle vedalaştı.