Ulusal ve uluslararası müsabakalarda mücadele eden Bursalı sporcuların elde ettiği başarılar artarak devam ediyor. Bu kapsamda 17-26 Ekim 2019 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Avrupa Gençler Halter Şampiyonasına katılan Ramazan Kara önemli bir başarıya imza attı. 61 kiloda milli formayla mücadele eden Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcusu Kara; Koparmada 119 kilo, Silkmede de 144 kilo kaldırarak Avrupa Şampiyonu oldu. Yine 19-26 Ekim 2019 tarihleri arasında Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen Kick Boks Dünya Şampiyonasında mücadele eden Bursa Tekme Boksu Gençlik ve Spor Kulübünün milli sporcusu Muhammed Sait Öncül, Büyükler Low kick 57 kiloda Dünya ikinciliği kazandı.
Ayrıca Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu sporcuları da, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Samsun’da düzenlenen Türkiye Voleybol Büyükler Şampiyonasında Türkiye ikinciliği kazandı. Müsabakalardan başarıyla dönen Ramazan Kara antrenörü Sunay Bulut eşliğinde, Muhammed Sait Öncül milli takım antrenörü Serdar Çakıroğlu ve Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Zafer Akman eşliğinde ve Alaattinbey Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu bayan voleybol takımı da Okul Müdürü Kenan Marangoz, sporcuların öğretmen ve antrenörleri Aslı Ergök, Sibel Tülay Temel ile Engelliler İl Koordinatörü Erdem Uğur eşliğinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti. 
Ulusal ve uluslararası müsabakalarda kazanılan başarılardan dolayı mutlu olduklarını belirterek sporcuları kutlayan İl Müdürü Hüseyin Uysal, hizmete giren tesisler ve sporculara sunulan imkanların kazanılan başarılarda önemli rol oynadığını söyledi. Başarıların artarak devam etmesi için çalışmaların güçlü bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekleyen İl Müdürü Uysal, sporculara her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Verilen desteklerden dolayı İl Müdürü Hüseyin Uysal’a teşekkür eden sporcular ve antrenörler ise, müsabakalarda Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirterek yeni başarılara imza atacaklarını vurguladı.
İl Müdürü Uysal, başarılar dilediği sporculara ziyaretlerin sonunda spor malzemesi hediye etti.