Bursa’da okulların tatile girmesiyle birlikte, GSB Spor Okulları heyecanı tekrar başlıyor. Koronavirüs kısıtlama tedbirleri sonrası çocukların büyük bir heyecanla bekledikleri GSB Spor Okulları, 05 Temmuz 2021 tarihinden itibaren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı tesisler ve kentin çeşitli bölgelerindeki okullarda, on binlerce çocuğu tekrar ücretsiz bir şekilde sporla buluşacaktır.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 26 branşta on binlerce çocuğa ulaşan GSB Spor Okullarının, bu yıl da yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Okulların kapanmasının ardından başlayacak yaz tatiliyle birlikte, İl Müdürlüğü öncülüğünde açılacak ücretsiz kurslar, Bursa’nın dört bir yanındaki on binlerce çocuğu yine sporun güzellikleriyle buluşturacak.

ONLARCA BRANŞTA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLECEK

Son yıllarda giderek artan bir ilgiyle karşılanan GSB Spor Okulları kursları, bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında gecikme yaşanmasına rağmen, 05 Temmuz 2021 tarihinden itibaren tekrar başlayacaktır. Çocukların yanı sıra velilerin de büyük bir heyecanla beklediği kurslar; Atletizm, Voleybol, Basketbol, Karate, Oryantring, Satranç, Futsal, Eskrim, Yelken, Masa Tenisi, Halter, Taekwondo, İzcilik, Tenis, Judo, Bocce, Güreş, Yüzme (eğitmen ücretli), Badminton, Hentbol, Boks, Cimnastik, Okçuluk, Buz Pateni, Dağcılık ve Kano olmak üzere toplam 26 branşta ücretsiz olarak verilecektir. İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinin yanı sıra, kentin dört bir yanında bulunan okul spor tesislerinde, çocuklar yaz boyunca yüzlerce antrenörün nezaretinde spor yapma imkânına kavuşacaktır.

KURSLAR 27 AĞUSTOS 2021 TARİHİNDE SON BULACAK

Bursa’da her yıl rekor katılımlarla gerçekleştirilen kurslar bu yıl Koronavürüs tedbirlerinden dolayı 2 ayrı dönem halinde açılacak. 05 Temmuz -30 Temmuz tarihleri arasında birinci dönem, 02 Ağustos – 27 Ağustos tarihleri arasında iki dönem haline eğitimler verilecek.

 

NASIL KAYIT YAPTIRILACAK?

5-18 yaş aralığındaki çocuklar için açılan ücretsiz kurslara kayıt yaptırabilmek için, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sitesi duyurular kısmından online formları doldurmak yeterli olacaktır.