Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Roman gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için kurulan Roman Gençlik ve Spor Kulübüne verdikleri desteğin artarak sürdüğünü söyledi.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yıllardır Roman gençlere verilen sportif destek artarak sürüyor. Roman gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları sporun güzellikleriyle buluşturmak için 2014 yılında Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde kurulan Roman Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin yürüttüğü çalışma ve projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için Dernek Başkanı Vahdet Tanrıkulu ve Kulüp Menajeri Ayhan Ulaşmış, İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

ROMAN ÇOCUKLAR SPORA KAZANDIRILIYOR

Roman gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için hayata geçirilen Kulübün kurulmasında ve altyapı çalışmalarında İl Müdürlüğü olarak destek verdiklerini belirten İl Müdürü Şahin, “2014 yılında dünyada ilk Roman Spor Kulübü Bursa’da kuruldu. Hala bu alanda tek kulüp olarak varlığını güçlendirerek sürdürüyor. Futbolun yanı sıra, atletizm, yüzme, voleybol ve tenis branşlarında hizmet veren kulübümüz, İl Müdürlüğümüzün işbirliğiyle sporu ileriye taşıyor. Bu kulüp bünyesindeki çocuklarımızı sporla daha güçlü kılmak için tesislerimizin kapılarını Kulübümüze her zaman açık tutuyoruz. Bu Kulüp bünyesindeki çocuklarımızı, son 4-5 yıldır Gençlik Merkezlerimizde gençlik faaliyetlerinden, spor tesislerimizde de sportif faaliyetlerden yararlandırdık. Çocuklarımızın bu Kulüp bünyesinde çalışmalarını sürdürmesi, onları her türlü kötülükten koruyor. Bundan dolayı Dernek Başkanımız Vahdet Tanrıkulu ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. İşbirliği içerisinde çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi. İl Müdürü Şahin’e verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Vahdet Tanrıkulu ise, çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydederek birçok çocuğu Kulüp sayesinde sokaklardan spor tesislerine çektiklerini söyledi. Yürütecekleri çalışmalarla ilgili İl Müdürü Şahin’e bilgi de veren Dernek Başkanı Tanrıkulu, İl Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.