15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında “15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası” Olimpik Trap&Skeet Poligonunda çeşitli illerden toplam 174 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu (TAAF) iş birliğiyle hain FETÖ darbe girişimine karşı milli destanın yazıldığı 15 Temmuz’un yıldönümü kapsamında Olimpik Trap&Skeet Poligonunda çeşitli illerden gelen 174 sporcunun katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası” düzenlendi. Vali Yardımcısı Abidin Ünsal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin,  Skeet, Double Trap Asbaşkanı Levent Ergun, Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş ve TAAF Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Bilek’in de izlediği organizasyonda silahlar 15 Temmuz şehitleri için patladı. Yarışmacıların hünerlerini sergilediği organizasyonda dereceye giren sporculara madalya ve kupa verildi.

Bursa Olimpik Trap&Skeet Poligonunda gerçekleştirilen Skeet 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası’na katılan ve derece elde eden sporcular;

BÜYÜK ERKEKLER

1-Ufuk Levent ÖZTÜRK

2-Fuat ÇAKAR

3-Hüseyin BAHÇIVAN

BÜYÜK ERKEKLER TAKIM

1-İzmir

2-İstanbul

3-Bursa

GENÇ ERKEKLER

1-Jambert TAMZOK

2-Koray ŞENOL

3-Osman ORDU

VETERAN ERKEKLER

1-Ajlan AKATLAR

2-Durmuş MUHTAROĞLU

3-Levent GÖNÜL

VETERAN ERKEKLER TAKIM

1-İzmir

BÜYÜK BAYANLAR

1-İzel AYDIN

2-Nihan GÜRER

3-Aymila BAKIR

GENÇ BAYANLAR

1-Sena CAN

2-Aleyna TUTAL

3-Ladin SARIGÜL