Son yıllarda antrenörlük eğitimi ve hakemlik kurslarında ön plana çıkan Bursa’da açılan 1. Kademe Hokey Antrenörlük Kursu Atatürk Spor Salonunda devam ediyor.

 Son 5 yılda düzenlenen organizasyonlar, altyapı çalışmaları ve tesis yatırımlarıyla spor kenti olan Bursa, Federasyonların eğitim ve antrenörlük kurslarıyla da öne çıkıyor. Bugüne kadar yüzme, güreş, voleybol, basketbol, satranç, karate, badminton, artistik buz pateni, tenis gibi birçok branşta antrenörlük kursunun açıldığı Bursa’da 1. Kademe Hokey Antrenörlük Kursu eğitimleri de başladı. Spor Eğitim Daire Başkanlığı, Türkiye Hokey Federasyonu ve Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle açılan kursa katılan 14 antrenör adayı teknik eğitim görüyor. 03/14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda düzenlenen çalışmalar hakkında bilgi alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Zekeriya Altuntaş, katılan antrenör adaylarına başarılar diledi.

 2 HAFTA SÜREN KURSTA TEORİK VE PRATİK  EĞİTİMLER VERİLİYOR

 Türkiye’nin çeşitli illerinden kursa katılan antrenör adaylarına başarılar dileyen İl Müdür vekili Altuntaş, kursun Bursa’da açılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Bursa olarak hokey branşını önemsediklerini belirten İl Müdür vekili Altuntaş, İl Müdürlüğü öncülüğünde Olimpik Hazırlık Merkezi, yerel yönetimler ve özel kulüpler tarafından önemli çalışmalar yürütüldüğünü kaydetti. Başarılı sporcuların yetiştirilmesinde antrenörlerin çok önemli bir rol oynadığını da sözlerine ekleyen Altuntaş, kursun başarılı bir şekilde tamamlanması için her türlü desteği sunacaklarını vurguladı. Antrenörlük kursunun açılmasını sağlayan Spor Eğitim Daire Başkanlığına, Türkiye Hokey Federasyonuna teşekkür eden Altuntaş, çalışmaları izledikten sonra antrenör adaylarıyla bir süre sohbet etti.

 İl Müdürlüğüne bağlı toplantı salonunda gerçekleşen teorik eğitimin ardından Atatürk Spor Salonunda teknik eğitimlerin verildiği kurs 14 Temmuz 2017 tarihinde sona erecek.