Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) işbirliğinde 7-9 Temmuz da Atıcılar Semt Sahalarında düzenlenen ‘4.Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ Gala Gecesi’yle sona erdi.

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) işbirliğinde yapılan ‘4.Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ iki gün boyunca Bursalı sporseverlere futbol şöleni sundu. 64 yıldız adayı futbolunun 4 takıma ayrılarak birbirleriyle maçlar yaptığı, ülkenin dört bir yanından gelen sporcuların Bursa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezerek eğlendiği şenlik,  Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezinde yapılan Gala Gecesi’yle sona erdi.

“BURSA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Gecenin kapanış konuşmasını yapan TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, sorunsuz ve faydalı bir organizasyon gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, “ Bursa Şubemiz çok güzel bir organizasyon yaptı. Burada ‘4.Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği’ni gerçekleştirdik. İnşallah bunun beşincisini düzenleriz. Çocuklarımız çok güzel müsabakalar yaptılar. Sakatlıksız Fair-Play ruhu içerisinde bir şenlik oldu. Emeği geçen herkese TÜFAD adına teşekkür ederim.” dedi.

MADALYALARINI ALDILAR

Şenliklerin ardından gerçekleştirilen Gala Gecesi’nde Hacivat, Karagöz, Uludağ ve İpekböceği takımları adı altında yeşil sahada boy gösteren futbolcular, organizasyonda yer alan antrenörler, hakemler, sağlık memurları, komitelere ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketi verildi.