Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği, gençlik ve spor camiasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in ev sahipliğinde buluşturdu.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen iftar yemeği düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’in ev sahipliğinde yeni nesil tam donanımlı Nilüfer Gençlik Merkezinde gerçekleşen iftar yemeğine Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Anadolu Spor Gazeteciler Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onursal Başkanı Ayhan Barışıçı, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Kılıç, Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, Türkiye Futbol Federasyonu Kurul Üyesi Cemal Vardar, Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Özyıldırım, Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Hançer, Badminton Federasyonu yönetim kurulu üyesi Cihat Yusufoğlu, emekli İl Müdürü Kemal Ayın, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, Belediyelerin Spor kulübü yöneticileri, Federasyon İl Temsilcileri, antrenörler, İl Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.

  “EL BİRLİĞİ İLE SPORDA MARKA KENT OLDUK”

 İftar yemeğinde yaptığı konuşmada Ramazan Ayı’nın rahmetin, bereketin, bolluğun ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı ay olduğunu belirten İl Müdürü Süleyman Şahin, 6 yıllık görev süreci içerisinde Bursa’nın kent dinamikleri, taban birlikleri, il temsilcileri ve çalışma arkadaşlarımızla gerçekten çok güzel uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. Son yıllarda genel bir değerlendirme yaptığımız zaman sportif anlamda birçok başarıya imza attık hem uluslararası alanda hem de ulusal alanda birçok sporcumuz Avrupa da Dünya da Olimpiyatlarda boy gösterdi yine spor yapan kişi sayısı ve lisanslı sporcu sayılarımız yaklaşık beş kat arttı, toplumda spor kültürünün yaygınlaşması için önemli çalışmalar gerçekleştirildi, okul sporlarında büyük başarı sağlandı ve herkes için spor politikalarında da Bursa olarak farkındalık yarattık. ayrıca gençlik merkezi müdürlüklerimiz ve sivil toplum örgütlerimizle başlattığımız gençlik çalışmaları da bu dönem içerisinde sizlerle birlikte en üst düzeye çıkarıldı ve el birliği ile Bursa sporda marka kent haline geldi dedi.

 Tesisleşme anlamında vizyon projeleri Bursa’ya kazandırıldığını  iftar programının yapıldığı yeni nesil tam donanımlı Nilüfer Gençlik Merkezinin yanı sıra Gemlik ve İnegöl Gençlik Merkezleri, 7500 seyirci kapasiteli Bursa'nın en büyük uluslararası nitelikteki Nilüfer Tofaş Salonu, Türkiye’nin ikinci kapalı Atletizm Salonu, Türkiye’nin Olimpik ölçülerdeki ilk Buz Pateni / Hokeyi Salonlarından bir tanesini, Türkiye'nin en modern sporcu kamp eğitim merkezini, yine Bursa’nın ilk Spor Fabrikasını, Yıldırım ve Mustafakemalpaşa Gençlik ve Spor Komplekslerini ve daha onlarca tesisin Bursa’ya kazandırıldığını ifade eden Şahin, bu süreç içerisinde bizlere destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç'a, Bursa Valimiz sayın İzzettin Küçük'e, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe’ye,  milletvekillerimize, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Güreş Federasyonu Bakanımıza, Amatör Spor Kulüpleri Başkanımıza, taban birliklerimiz ve il temsilcilerimize ayrı ayrı şükranlarımı arz ediyorum, dedi.

 Ayrıca, bütün çalışma arkadaşları ile yakın temas halinde olduğunu, çalışmalarda eski emekli müdürlerin görüşlerini aldığını belirten Şahin, yaşamını yitiren eski İl Müdürlerinden Erdoğan Ağırbaşlı ve Erdoğan Üstünsoylu’yu rahmet ve şükranla anıyor, bu teşkilata, spora ve gençliğe destek veren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, dedi.

 

 İftar programı sonunda Bursa Gençlik Merkezleri bünyesinde çalışan Gençlik Liderlerine, İl Müdürü Süleyman Şahin ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç tarafından Gençlik Merkezlerinde  özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi verildi