Bursa Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yunusemre, Osmangazi, Nilüfer, İnegöl ve İlçe Müdürlüklerinde kurulan gençlik merkezi birimleri sportif, eğitsel, sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerini sürdürmeye tüm hızıyla devam ediyor.

 Gençlerimizin, tüm gençlik ve spor çalışmalarını daha rahat yapabilecekleri tek adres olan Gençlik Merkezlerimizde, satrançtan gitara, orkestradan mangalaya, halk oyunlarından ingilizceye kadar bir çok faaliyet ve etkinlik yapma imkanı sunuyor.

 

GENÇLERİMİZİ TESİSLERİMİZE BEKLİYORUZ

Yunusemre, Osmangazi, Nilüfer ve İnegöl Gençlik Merkezlerinin yanı sıra tüm ilçelerde Kaymakamlıklar aracılığıyla İlçe Müdürlüklerinin bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi Birimleri ve İlçe Spor Salonları sömestr tatilinde gençleri bekliyor. 65 Binden fazla üyesi olan Gençlik Merkezlerimiz gençlerin sömestr tatilini değerlendirmeleri amacıyla birçok projeyi gençler için hayata geçiriyor. Tatile giren çocukları unutmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin, Gençlik Merkezleri tarafından çocuklar için hazırlanan kapsamlı faaliyet programı tüm hızıyla sürüyor. Gençlik Merkezleri Akademisi ve kulüp çalışmaları kapsamında hazırlanan programla matematik, İngilizce, zeka oyunları, el sanatları, işaret dili, bilgisayar, kişisel gelişim, Osmanlıca ve Arapça gibi birçok alanda açılan kurs ve düzenlenen faaliyetler gibi daha onlarca faaliyetleri ücretsiz olarak gençlerimizle buluşturuyoruz, dedi. Ayrıca Kış Spor Okulları kapsamında tüm spor tesislerimizde bir çok spor branşında sportif etkinliklerin düzenlendiğini belirten Şahin, sömestr tatilinde tüm gençleri Gençlik Merkezleri ve spor salonlarında ve yüzme havuzlarında kaliteli zaman geçirmeye davet etti.