İstanbul’da hafta sonu yaşanan hain terör saldırılarının ardından ülke genelinde başlatılan “#PolisiminYanındayım” kampanyasına, Bursa gençlik merkezleri üye gençler ve sporculardan destek geldi. Bursa’da bulunan Osmangazi, Yunusemre, Nilüfer ve İnegöl Gençlik Merkezleri gönüllü gençler ve sporcular bulundukları ilçelerdeki polis merkezlerini ziyaret etti.

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine bağlı olan Osmangazi, Yunusemre, Nilüfer ve İnegöl Gençlik Merkezinden gönüllü gençler, Gençlik Liderleri ve sporcular bulundukları ilçelerdeki polis merkezlerini ziyaret ederek, ülke genelinde başlatılan “#PolisiminYanındayım” kampanyasına destek vererek polisimize başsağlığı dileyip moral verdi. Türkiye'yi ve herkesi hedef alan Beşiktaş saldırıları lanetlendi. “Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizi, Gençlik Merkezleri ailesi olarak gençlerimizle beraber ziyaret edip, başsağlığı diliyoruz” denildi.

 

MİNİK YÜREKLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Ahmet Vefik Paşa (A.V.P.) Cihan spor kulübü Oryantiring sporcuları elde ettikleri 2016 yılı Oryantiring branşında 10 yaş erkek Türkiye 1.lik kupasını, 12 yaş kız Türkiye 1.lik kupasını, 14 yaş ve altı gruplar kız 12 yaş takım Türkiye 1.lik kupasını ve 10 yaş Türkiye 1.lik kupasını son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı çok üzüldüklerini belirterek Çevik Kuvvet polislerimize hediye ettiler. Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Mürsel KAYA, Osmangazi Gençlik Merkezi Müdürü Siyami Aytar ve Gençlik Lideri ile birlikte sporcular Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, elde ettikleri Türkiye 1.lik kupalarını hediye edip polislerimize destek oldular.