Aralıklarla İl Müdürlüğüne bağlı tesisleri denetleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin, her gün yüzlerce kişinin spor yaptığı Gürsu ve Kestel ilçe Spor Salonlarını inceledi. İlçe Salonlarında yapılan yaz spor okulları çalışmalarını ve branş antrenmanlarını yerinde inceleyip antrenör ve sporcuların çalışmaları hakkında bilgi alan ŞAHİN,  tesislerdeki sporcularla da bir araya gelerek sohbet etti.

?HEMSBALL BRANŞINA İLGİ ARTIYOR

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından başlatılan Hemsball branşı Kestel İlçe Spor Salonunda yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yeni gelişmekte olup her yaşta herkesin oynayabileceği ve eğlenceli olan Hemsball branşına her geçen gün ilginin arttığını ifade eden İl Müdürü Şahin, çalışmaları yürüten antrenörden oyun hakkında bilgi alarak sporcuları izledi.

Ayrıca Gürsu İlçe Spor Salonunda antrenman yapan Milli Badmintoncularla da bir araya gelen Şahin, çalışmaları yakından takip ederek sporcuların hedeflerini yüksek tutmalarını ve sabırla çalışmaları aralıksız sürdürmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.?