Türkiye Okul sporları Federasyonunun 2015-2016 sezonu faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonasında bütün rakiplerini yenerek namağlup Türkiye Şampiyonu olan İkbal Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu öğrencileri, Alanya’da yapılacak olan Kulüplü Minik Bayanlar Türkiye Açık Alan Hentbol Şampiyonası ile Ramazan Demirci Türkiye Şampiyonasında mücadele edecekler.  Şampiyonaya katılmadan önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin’i ziyaret ederek moral depoladılar.

SİZLERE GÜVENİM TAM

Şampiyon kızları makamına kabul eden İl Müdürü Şahin elde ettikleri Türkiye Şampiyonluğunun önemli olduğunu ifa ederek tüm sporcuları tek tek tebrik etti. Ayrıca Alanya’da düzenlenecek olan  Kulüplü Minik Bayanlar Türkiye Açık Alan Hentbol Türkiye Şampiyonasında da başarılı olacaklarını ve elde ettikleri başarıya bir yenisini daha ekleyeceklerine inandığını ve güvendiğini dile getiren Şahin, Şampiyon kızlara moral depoladı. Hentbol branşında kazılan bu başarıların son dört yıl içerisinde başlatılan alt yapı hamlesinin bir neticesi olduğunu ve bu sporcuların 2024 ve 2028 olimpiyat oyunları hedefiyle yola çıktıklarını da vurgulayan Şahin çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Ziyaretin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin, Okul Sporları Şube Müdürü Fedai Din ve Mudanya İlçe Spor Müdürü Tahir Yılmaz ile birlikte sporculara çeşitli spor malzemeleri hediye ederek katılacakları Şampiyonada başarı diledi.