Bursa İmam-Hatip Lisesinde müdür olarak görev yaptığı 10 yıl boyunca spora verdiği destekle tanınan Mustafa Kütahyalıoğlu, eski öğrencisi ve güreşte Türkiye Şampiyonu olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Eğitim çalışmalarını sürdürdüğü yurtdışından ayağının tozuyla geldiği Bursa’da kendisini ziyaret eden Mustafa Kütahyalıoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Süleyman Şahin, “Hocamızın görev yaptığı dönemde genel eğitimlerin yanı sıra spor altın çağını yaşadı. Kazanılan bu başarılarda Hocamızın büyük emekleri oldu. Hocamız spora ve sporcuya büyük değer veriyordu. Güreş, atletizm, masa tenisi ve futbol gibi birçok branşta Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonluklarının kazanılmasına vesile oldu. Bundan dolayı Hocamıza verdiği emekler için çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Dönemin öğretmenlerinin yanı sıra çeşitli kurumlarda yönetici olarak, İl Müdürlüğünde de İlçe ve Şube Müdürü olarak görev alan eski öğrencilerinin de eşlik ettiği Mustafa Kütahyalıoğlu ise, yetiştirdiği öğrencilerinin üstlendikleri önemli görevlerden dolayı gurur duyduğunu söyledi. İl Müdürü Şahin’i hem İl Müdürlüğü görevindeki hem akademik alandaki çalışmalarda gösterdiği başarılardan dolayı kutlayan Kütahyalıoğlu, yetiştirdikleri öğrencilerin daha büyük başarılara imza atmasını temenni ettiklerini vurguladı.

Ziyaretin sonunda İl Müdürü Şahin, İmam-Hatip Lisesi eski Müdürü Kütahyalıoğlu’na şükranlarını sunarak çiçek takdim etti.