Büyükşehir Belediyesi’nin davetlisi olarak Bursa’ya gelen Balkan dağcılar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. 10-16 Kasım 2014 tarihleri arasında Bursa’nın tarihi ve doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı yakalayacak olan Karadağ, Arnavutluk, Kosova ve Makedonyalı 31 dağcıya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Süleyman Şahin, Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Nazif Makas ile Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin eşlik ettiği misafir dağcıların Bursa’da olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

“SİZİ HER ZAMAN BURSA’YA BEKLİYORUZ”

Bursa’nın Balkanlarda yaşayan akraba toplulukları çok önemsediğini belirten İl Müdürü Şahin, “Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe ve Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar, Balkanlardaki Türk kardeşlerimize ve sizlere gerçekten ciddi anlamda bir gönül bağıyla hizmet ediyorlar. Ben bu hizmetlerden dolayı da Büyükşehir Belediye Başkanımız ve diğer belediye başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Sizleri her zaman Bursa’ya bekliyoruz. Özellikle sizlere kışın Uludağ’ın güzelliklerini ve kayak merkezini göstermek isteriz. Eğer böyle bir organizasyon olursa sizi Uludağ’da da ağırlamak isteriz. Ayrıca dağcılıkla ilgili bu tür sosyal ve kültürel ilişkilerde de son derece önemli çalışmalar yapan Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Nazif Makas’a da çok teşekkür ediyorum. Gezinizin en güzel şekilde geçmesini diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kosova, Prizren Şari Dağcılık Kulübü Başkanı Sadık Shorta, Kosova’ya gelen Bursalı dağcılara verilen desteklerden dolayı İl Müdürü Şahin’e Prizren kenti ve kulübün armasının yer aldığı plaket verdi.