Malhun Hatun Yurt Müdürlüğü öğrencileri, gençlerin sosyal sorumluluk konusunda bilinçlenmelerini sağlamak ve bu bağlamda farkındalık oluşturmaları amacıyla ‘Hayaller Gerçek Olsun’ projesi başlattı.

Tüm dünya genelini olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan pandemiden olumsuz etkilenen kardeşlerine moral ve destek olmak isteyen Malhun Hatun Yurt Müdürlüğü öğrencileri, kardeş olarak seçtikleri okula mektuplar göndererek onların hayallerini gerçekleştirmeyi amaçladılar.

Yurt öğrencileri, kardeş okul öğrencilerinden gelen cevaplar sonrasında duygu dolu anlar yaşadılar. Çünkü mektup arkadaşlarının hayalleri; okulda kullanacakları kırtasiye malzemeleri, okul çantası, bir çift bot ve monttan ibaretti.

Mektupları alan yurt öğrencileri, proje kapsamında hayaller listesi belirlerken, bunu gerçeğe dönüştürebilmek adına çalışmalara başladılar.

Yurt öğrencilerinin, hayalleri gerçeğe dönüştürmek adına 28 ilkokul öğrencisi için başlattığı projeye destek vermek isteyenlerin (mont, bot ve okul çantası için) Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile iletişime geçebileceklerine de dikkat çektiler.