Gemlik’te Amatör Spor Haftası etkinlikleri başarıyla tamamlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Karate Federasyonu işbirliğiyle 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Karate Turnuvası düzenlendi. Gemlik Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Turnuva çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Bursa, Sakarya ve Balıkesir’de faaliyet gösteren 36 kulüpten toplam 350 sporcunun katıldığı Turnuvada Minikler, Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Kaymakam Cahit Işık, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Adil Tunç ve Karate Federasyonu İl Temsilcisi Hanefi Büyükmert ile vatandaşların izlediği müsabakaların sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

VOLEYBOL’DA ÖDÜLLER 29 EKİM’DE VERİLECEK

Cumhuriyetin 91.yılı anısına ve Amatör Spor Haftası kapsamında yine İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Kupası Voleybol Müsabakaları düzenlendi.  Gemlik Kaymakamlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muammer Ağım Devlet Hastanesi olmak üzere 4 takımın katıldığı Turnuvada, ilk üçe girecek takımlara kupa ve madalyaları 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde verilecek.

TENİSİN ŞAMPİYONLARI DEĞİŞMEDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Amatör Spor Haftası kapsamında bu yıl ikincisini düzenlediği Kaymakamlık Kupası Gemlik Tenis Turnuvası da tamamlandı. Bayanlarda 16, erkelerde de 16 olmak üzere toplam 32 sporcunun yarıştığı Turnuva, sporseverleri Sosyal Yaşam Merkezi Tenis Kortunda buluşturdu. Keyifli ve çekişmeli geçen Turnuvanın sonundan, geçen yıl bayanlarda birinci olan Elif Çelik ile erkeklerde birinci olan Murathan Gülal yine şampiyon oldu. Gemlik Kaymakam Vekili Mustafa Selman Yurdaer, Belediye Başkan Vekili Ercan Barutçuoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Adil Tunç ve tenisseverlerin izlediği Turnuvanın sonunda şampiyonluğu göğüsleyen sporculara ödülleri verildi.