Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliğiyle “Yaz Kur’an Kurslarında Spor Yapıyoruz” projesi kapsamında Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen Futsal İl Turnuvası başarıyla tamamlandı. İl merkezinin yanı sıra 17 ilçeden gelen 44 takımdan 440 sporcunun katıldığı Turnuva, Atatürk Spor Salonu’nda yapılan final maçlarının ardından sona erdi.

YILDIZLARDA NİLÜFER, KÜÇÜKLERDE GÜRSU ŞAMPİYON OLDU

Çekişmeli geçen final müsabakalarının ardından Yıldızlar kategorisinde Gürsu İlçe temsilcisi takımı 2-0 yenen Nilüfer şampiyon olurken, Gürsu ikinci, Yıldırım ve Harmancık temsilcisi takımlar da üçüncü oldu. Yine Küçükler kategorisinde Mustafakemalpaşa İlçe temsilcisi takımı yenen Gürsu şampiyon olurken, Mustafakemalpaşa ikinci, Osmangazi ve Orhangazi İlçe temsilcisi takımlar da üçüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sevgiye Acar, İl Müftü Yardımcısı Mustafa Türkmen, Gürsu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, Kestel Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halim Tuğluoğlu, veliler, antrenörler ve sporcuların katıldığı törende dereceye giren takımlar ödüllendirildi. 

Şampiyon olan sporcuların yaşadığı mutluluğun yansıdığı törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Sevgiye Acar ile İl Müftü Yardımcısı Mustafa Türkmen sporculara madalya, katılım sertifikası ve kupa verdi.