Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Gemlik Karacaali Gençlik ve İzcilik Kamp Merkezi yenilenen yüzüyle, Gençlik ve Spor Bakanlığının Bir Kardeşlik İklimi temasıyla her yaz yüzlerce gencin buluşturulduğu Gençlik Kamplarına kapılarını açtı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde her yaz gerçekleştirilmekte olan Gençlik Kamplarına kapılarını açan Gemlik Karacaali Gençlik ve İzcilik Kamp Merkezi Bursalı gençlere ev sahipliği yapıyor. Bursa’nın farklı ilçelerinden bir araya gelen 18-22 yaş grubu gençler, salgın hastalık kapsamında alınan tedbirler ve sosyal mesafe kuralları doğrultusunda kamp süresince denize girme, okçuluk, el sanatları, halk oyunları, tiyatro gibi bir çok sosyal ve sportif faaliyete katılma imkanı buluyor. Yaz boyu devam edecek olan ve her dönemi bir hafta süren kamp süresince Bursa’nın farklı ilçelerinden gelen gençler spor faaliyetleri ile hem eğlenip hem yeni bilgiler öğrenme fırsatı bularak kendilerini geliştiriyorlar.

Bu yıl 3 Eylül’e kadar 10 dönem halinde yapılması planlanan Gençlik Kamplarına katılmak isteyen Bursalı gençler, kendilerine en yakın Gençlik Merkezinden başvuru yaparak kamplara katılabilir.