Gençlik çalışmalarında Türkiye’ye örnek olabilecek yeni bir dönem başlatan Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü 17 ilçede kurulan Gençlik Merkezinin çalışanlarıyla iftar ve genel değerlendirme toplantısı yaptı.  il müdürü Süleyman Şahin başkanlığında yapılan Toplantıya gençlik faaliyetlerinden sorumlu şube müdürü, gençlik merkezleri müdürleri ve gençlik liderleri katıldı. Toplantıda gençlik merkezi çalışmaları değerlendirildi. Faaliyetler hakkında gençlik liderlerinden bilgi alan il müdürü Süleyman Şahin, gençlik çalışmalarındaki yeni yapılanmanın gençlik faaliyetlerine büyük bir ivme kazandırdığının altını çizdi.

GENÇLİK TEMSİLCİLERİ İLE DAHA ÇOK GENCE ULAŞIYORUZ

Süleyman Şahin il ve ilçelerimizde faaliyet gösteren tüm lise, ortaokul, üniversite ve yüksek okullardan okul temsilcilerinin belirlendiğini ve bu temsilcilerle daha çok gence ulaştıklarını ifade ederek: “ Valimiz sayın Münir Karaloğlu’nun talimatları doğrultusunda Bursa’da faaliyet gösteren 2 Gençlik Merkezi sayısı tüm ilçelere yayılarak 17’ye çıkartıldı. Bursa’ya daha iyi hizmet etmek için okul, üniversite, STK, resmi ve özel yurtlar ile spor kulüplerinden de belirlenen temsilcilerle yapılan toplantılarla gençlerimizin tamamına ulaşılması için teşkilatlanma sağlandı. Bunun neticesinde hizmetlerimizi daha çok gence ulaştırıyoruz .” dedi. Gençlik liderlerine daha fazla gence ulaşmak için yeni proje ve çalışmalarında başlatılması gerektiğini söyleyen Şahin, Güçlü Türkiye için Güçlü Gençlik oluşturmalıyız, gençlerimizin yetişmelerinde onlara rehberlik yapmalıyız ve gençlerimizin çağımızın bilgi birikimlerini artırmalarının yanında onların mana değerlerini bilen, ülkesini seven ve medeniyetimizin emanetlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

GENÇLİK LİDERLERİNİN GÖRÜŞLERİ ALINDI

Daha sonra gençlik liderlerinin tek tek görüşen Şahin, gençlik çalışmalarında gelinen son nokta ve bundan sonraki çalışmalarla ilgili tüm gençlik liderlerinin görüş ve önerilerini aldı.