Antrenörlerin eğitimlerine yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğü Bursa’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin başkanlığında antrenör değerlendirme toplantısı yapıldı. İlçe ve Şube Müdürlerinin yanı sıra İl Müdürlüğüne bağlı antrenörlerin katıldığı Osmangazi Gençlik Merkezi koferans salonundaki toplantıda artırılarak sürdürülen sportif faaliyetler, gençlik ve spor yatırımları ve projeler masaya yatırıldı. Gençlerin sporla buluşturulması için yürütülen çalışmaların önemine değinen İl Müdürü Şahin, gençlerin sporla buluşturulması ve gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Bursa’da son 6 yılda hizmete giren ve yaklaşık 250 milyon lirayı bulan vizyon tesislerin yoğun bir şekilde kullanılması gerektiğini ve bu konuda gerekli çalışmaları ara vermeden devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Şahin, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı antrenörlere teşekkür etti.

HEDEF 2020 TOKYO OLİMPİYATLARI

Antrenörlerin Olimpiyat hedefi doğrultusunda çalışmalarını isteyen İl Müdürü Şahin, ülkemizin olimpiyat başarısını yükseltmek için hedef sporcuların çok iyi takip edilmesini istedi. Şahin ayrıca olimpiyat hedefi doğrultusunda yapılan tüm çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini ve bu konuda özellikle Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, üniversiteler ve spor kulüpleri ile işbirliği içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Antrenörlerden olimpiyat hedefi doğrultusunda daha fazla çalışmalarını ve 2020 Tokyo olimpiyatlarında Bursa’nın madalya alabilmesi için tüm olanakları seferber etmelerini istedi.

ANTRENÖRLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde başarılı çalışmalar yapan Karate Antrenörü Murat Korkmaz, Güreş Antrenörleri Temel Aktaş ve Erdem Uğur, Halter Antrenörü Güner Mutlu, Badminton Antrenörü Zekayi Bağrıyanık ve Semih Çakmakçı, Taekwondo Antrenörleri Levent Ceylan, Mustafa Elmalı ve Mücahit Altıner, Tenis Antrenörü Nazif Cesur, Atletizm Antrenörü Bayram Vatansever, Basketbol Antrenörü Ufuk Menemen, Voleybol Antrenörleri Fatih Bilir, Hakan Gözitok, İbrahim Aktay ve Uğur Yılmaz'a teşekkür belgesi verildi.