Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Gürmen Saruhan ve yönetimi, ziyaret ettikleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’e taraftarlarla ilgili yürüttükleri çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi verdi.

Bursa’da futbol ve spora gönül verenler tarafından kurulan Bursaspor Taraftarlar Derneği’nin Başkanı Mustafa Kemal Gürmen Saruhan ve yönetimi, İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Kemal Gürmen Saruhan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa’nın ve Bursaspor’un ülkemizin köklü kent kültürü ile her zaman adından söz ettirdiğini söyledi.
“BURSASPOR TARAFTARI FAİR PLAY RUHUYLA TAKIMINA BAĞLI"
Bursaspor taraftarının her zaman sporcu ahlakı ve Fair Play ruhuyla bağlı olduğu takımına destek olmaya çalıştığını belirten İl Müdürü Şahin, bunun güçlendirilerek devam etmesinin topyekün Bursaspor’a büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Taraftarlar Derneğinin de bu kapsamda yaptığı çalışmaların çok sevindirici olduğunu sözlerine ekleyen Şahin, bu konuda üstlerine düşen tüm sorumlulukları işbirliği içerisinde yapma gayretinde olacaklarını söyledi. Bursaspor seyircisinin “Örnek Taraftar” kimliğiyle Bursaspor’a daha büyük güç katması için planlanan proje ve çalışmalarla ilgili İl Müdürü Şahin’e bilgi veren Bursaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Saruhan ise, Bursaspor taraftarının daha bilinçli ve centilmence takımına sahip çıkması için birçok çalışma başlattıklarını söyledi. Bu doğrultuda “Örnek Taraftar” kimliğinin Bursaspor taraftarıyla özdeşlemesi için başlattıkları çalışmaları daha da güçlendireceklerini kaydeden Saruhan, ziyaret sonunda İl Müdürü Şahin’e Bursaspor forması, atkısı, anahtarlığı ve teşekkür plaketi hediye etti.