Okul sporlarının yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesi amacıyla okul ziyaretlerini sürdüren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci ile birlikte BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ve Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulunu ziyaret etti.

 

Okul sporlarının yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesi amacıyla okullarla sürdürülen işbirliği kapsamında Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Okul Sporları Şube Müdürü Mehmet Demirci ile birlikte BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi ve Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulunu ziyaret etti.
“SPOR LİSESİ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”
Sporun temelini oluşturan okul sporlarında Bursa’nın zirveye çıktığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, “Bursa’nın okul sporlarında daha başarılı olmasını arzuluyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu kapsamda okullarla devam eden işbirliği güçlenerek sürüyor. Amacımız bütün öğrencilerimizin en az bir branşta spor yapması. Sporla iç içe olan ve önemli başarılar kazanan Spor Lisesi öğrencileri bizim gözbebeğimiz. İnanıyorum ki burada yetişen çocuklar geleceğin başarılı sporcuları ve yöneticileri olacaktır” dedi. Okul yöneticileri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler tarafından sıcak bir şekilde karşılanan İl Müdürü Şahin, okul sporlarının yanı sıra sporla ilgili değerlendirmeler yaparak okul sporlarındaki başarının sürdürülmesi ve daha fazla çocuğun sporla buluşturulması için çalışmaların hız kesmeden sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Planlanan çalışmalarla ilgili okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri ile fikir alışverişinin de yapıldığı ziyarette okul spor salonları ve alanları da gezilerek, öğrencilerle sohbet edildi.