<body data-gramm_id="52137df3-4029-116e-978b-bc4809604cee" data-gramm="true" spellcheck="false" data-gramm_editor="true">Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Ampute Futbol 1.Liginde mücadele eden Bursagücü Ampute Spor Kulübü’nün Başkanı Faruk Kuzu ve Afrika’dan transfer edilen Sarafadeen Olalekan’a yeni sezonda başarılar diledi.

Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle koordineli şekilde çalışmalarını yürüten Bursa’nın ilk ve tek ampute kulübü olan Bursagücü Ampute Spor Kulübü, yeni transferle kadrosunu güçlendiriyor. Türkiye Ampute Futbol 1. Liginde mücadele eden Bursagücü Ampute Spor Kulübü’nün Başkanı Faruk Kuzu, Afrika’dan transfer ettikleri Sarafadeen Olalekan’la birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. İl Müdürü Süleyman Şahin’e transfer ve çalışmalarla ilgili bilgi veren Kulüp Başkanı Faruk Kuzu, yeni transferlerle sezona güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirterek hedeflerinin Ampute Süper Ligine yükselmek olduğunu söyledi. Bugüne kadar Bursa’yı en iyi şekilde temsil ettiklerini ve yeni başarılara imza atmak için mücadele edeceklerini kaydeden Kulüp Başkanı Kuzu, ampüte takımının çalışmalarını bizzat takip edip, malzeme, teknik destek ve servis  hizmetlerini sağlayan İl Müdürü Şahin’e teşekkür etti.
Bursa’yı başarıyla temsil eden Bursagücü Ampute Spor Kulübü’nün yeni transferlerle güçlenmesinden memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Müdürü Şahin ise, “Bursa'nın tek ampute takımı Bursa Gücü Ampute Takımı Afrika'dan transferle büyük bir güç kazandı. Ampute Süper Ligini hedefleyen Bursa Ampute Gücüne transfer edilen Sarafadeen Olalekan’ın büyük bir güç katacağına inanıyoruz. Bursa’nın tek ampute takımını büyük bir özveriyle sırtlayıp bugünlere getiren Sayın Kuzu’ya teşekkür ediyoruz.  Bizimle koordinasyon içerisinde çalışmalarını yürüten Bursa Gücü Ampüte takımımıza bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.