Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’la Karacabey’de işbirliğiyle yaptırılacak olan spor tesisleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Tesisleşme hamlesinin tüm hızıyla devam ettiği Bursa ve ilçelerde bir yanda vizyon projeler hayata geçirilmeye devam ederken, diğer yanda yeni tesislerin planlaması yapılıyor. Tesisleşme hamlesinin kapsadığı başlıca ilçelerden biri olan Karacabey’de yeni spor tesislerinin yapımı planlanıyor. Bu kapsamda Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin’i ziyaret etti. İl Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi’nin ortaklığıyla yaptırılacak olan spor tesisleriyle ilgili fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Başkan Ali Özkan’a teşekkür eden İl Müdürü Şahin, genç ve dinamik bir nüfusa sahip olan Karacabey’de 2013 yılında hizmete açılan çok amaçlı spor salonu ve mevcut tesislerle birlikte birçok gencin spora kazandırıldığını ve böylelikle sporcu sayılarının dört kat arttığını belirtti. İnşallah 2018 yılında da belediye başkanımız sayın Ali Özkan ile yeni planlanan tesisleri hayata geçirmeye gayret ediyoruz ve Belediyenin öncülüğünde spor çalışmalarının büyük bir artış göstermesinden de memnuniyet duyuyoruz diyen Şahin, Belediyeyle gençlik ve spor alanında işbirliğinin arttırılarak sürdürüleceğini de vurguladı.

İl Müdürü Şahin’e spor çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Özcan ise, büyük potansiyeli olan Karacabey’de Belediyenin öncülüğünde spor çalışmalarının artış gösterdiğini söyledi. Gençlerin enerjilerini harcayacakları alanlar oluşturmaya devam edeceklerini ve bu alanlardan en önemlilerinden birinin spor olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Özcan, İl Müdürlüğüyle işbirliği içerisinde yapılacak çalışmalar ve hayata geçirilecek spor tesisleriyle birlikte Karacabey’in sporda markalaşacağını vurguladı.