Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Gençlik Merkezi Müdürleri ve gençlik liderleriyle biraraya gelerek geçen yıl yürütülen çalışmalar ve bu yıl yapılması hedeflenen çalışma ve projeleri masaya yatırdı.

 Son yıllarda gençlik faaliyetlerinin katlanarak sürdüğü Bursa’da yürütülen çalışmalar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin başkanlığında düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Gençlik Merkezleri Şube Müdürü Mürsel Kaya, Osmangazi, Yunusemre, Nilüfer ve İnegöl Gençlik Merkezi Müdürleri, şefleri ve çalışanları ile gençlik liderlerinin katıldığı İl Müdürlüğündeki toplantıda gençlik faaliyetlerinin güçlenerek sürdüğünü vurgulayan İl Müdürü Süleyman Şahin, 17 ilçeye yayılan gençlik merkezi yapılanmasıyla birlikte çok sayıda gencin faaliyetlerden yararlanmasının sağlandığını söyledi. 67 bin 881 üyeye ulaşan Osmangazi ve Yunusemre Gençlik Merkezleri ile tam donanımlı ve yeni nesil Nilüfer ve İnegöl Gençlik Merkezleriyle birlikte Bursa’da gençlik faaliyetlerinde sıçrama meydana geldiğini kaydeden İl Müdürü Şahin, Bursa’daki gençlerin tamamına ulaşmak için İl Müftülüğü öncülüğünde çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yanısıra İl Milli Eğitim Müdürlüğü, üniversiteler, belediyeler ve diğer kurumlarla işbirliğini güçlendirdiklerini söyledi. On binlerce gönüllü gencin desteğiyle her yıl açılan yüzlerce kurs ve düzenlenen etkinliklerle yaklaşık 150 bin gence ulaşıldığını da dile getiren İl Müdürü Şahin, Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen onlarca projeye de her yıl on binlerce gencin katıldığını söyledi. Gençlikle ilgili faaliyetlerin aralıksız süreceğini de vurgulayan İl Müdürü Şahin, Bursa’daki bütün gençlere el uzattıklarını kaydederek çalışmaların aynı hızla devam edeceğini söyledi.

Geçen yıl yürütülen çalışmalar ile bu yıl yapılması planlanan çalışma ve projelerin değerlendirildiği toplantıda, Gençlik Merkezi Müdürleri ve gençlik liderleri de söz alarak önerilerini sundu.