KURULUŞLARARASI MASA TENİSİ ŞAMPİYONASI

08.05.2023

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun faaliyetleri arasında olan; “Kuruluşlararası Masa Tenisi Takım Turnuvası” müsabakaları, Federasyon tarafından, 8-10 Temmuz 2023 tarihinde Konya İlimiz de aynı salonda olacak şekilde ertelenmiştir. Konu ile ilgili ilimizde yapılacak kuruluşlararası masa tenisi takım müsabakalarının, 20-21 Mayıs 2023 tarihlerinde Kestel İlçe Müdürlüğümüz Spor Salonunda yapılması planmış ve kurumlara duyurusu da yapılmış idi. Devam eden süreçte bazı kurumlarımızda, kurum içi iletişimden dolayı, duyurunun geç ulaşmış olduğu bildirimleri de tarafıma iletilmektedir.

                İl temsilciliğimizce konu yeniden değerlendirilmiş ve kuruluşlararası takım müsabakalarının daha sağlıklı yapılabilmesi için , 20-21 Mayıs tarihlerinde planlamış olduğumuz müsabakaların, 3-4 Haziran 2023 tarihinde yine aynı salonda yapılması doğrultusunda, erteleme yapılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir. Salon durumunun müsaitliği anlamında, Kestel İlçe Gençlik ve spor İl Müdürlüğümüz ile sözlü görüşmeler yapılmış ve salonun 3-4 Haziran tarihlerinde uygun olacağı tarafımıza bildirilmiştir.

                Buraya kadarki yapılan açıklamalar ışığında; konu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce de uygun olarak mütalaa edilmesi halinde, 8-10 Temmuz 2023 tarihlerinde Konya İlimizde yapılacak olan, Türkiye Kuruluşlararası Masa Tenisi Takım Müsabakalarına, ilimizi temsilen katılacak takımların belirlenmesi için 3-4 Haziran 2023 tarihinde takım müsabakalarının, Kestel İlçe Gençlik ve Spor  Müdürlüğümüze ait aynı salonda yapılması kararının verilmesi ile; ilimizdeki bütün kamu kurumlarına ( merkezi teşkilatı olan kurumlar dahil ( örneğin Valilik, kaymakamlıklar, Müftülük, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü vb. ) ,  kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları dahil ( örneğin Barolar, Odalar, Meslek Birlikleri, Ticaret ve Sanayi Odaları vb. ), yeniden bildirimde bulunulması, müsabakalara müracaat edecek kurumların müracaat tarihinin en son olarak 01.06.2023 tarihi mesai bitimi olarak belirtilmesi gerekmektedir.

 

MÜSABAKA KOŞULLARI İLE İLGİLİ GEREKEN HUSUSLAR EK-1

 

İrtibat Bilgileri:

Kemal DEMİREL

Bursa Masa Tenisi İl Temsilcisi

İrtibat : 0532 636 44 01

Mail : kemaldmrl@gmail.com

 -------------------------------------------

Ümit AKSU

Masa Tenisi Antrenörü 

İrtibat : 0555 106 11 16